BEL DIRECT: 0786818917

Riool ontstoppen Dordrecht

Riool ontstoppen Dordrecht? U bent aan het juiste adres!

Een verstopt riool is een vervelend probleem. Als uw eigen oplossingen met de rubberen ontstopper of een ontstoppingsmiddel niet meer werken, is het tijd om een professional in te schakelen. Maar waar vindt u het beste bedrijf om een riool te ontstoppen in Dordrecht? U hebt de website van Rioleringservice Zuid-Holland al gevonden en bent daarmee op het juiste adres. Wij zijn expert op het gebied van riooltechniek en volledig gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, inspecteren en repareren van iedere riolering. Of het nu gaat om een woning, appartementencomplex of kantoor, we komen altijd met een adequate oplossing.

Doelgerichte aanpak van iedere vorm van verstopping

Het komt regelmatig voor dat een riolering of afvoer verstopt raakt. Veel optredende oorzaken van een verstopping zijn: vet- en zeepresten in de afvoer van de gootsteen in de keuken, bladeren in de sifon van een hemelwaterafvoer (tussen goot en regenpijp) of de ophoping van vochtige doekjes en toiletpapier in de hoofdafvoer. Maar wat de aanleiding ook is, Rioleringservice Zuid-Holland kan uitstekend uw riool ontstoppen. Dordrecht valt bovendien binnen ons werkgebied, zodat u verzekerd bent van een snelle service.

U kunt bij ons terecht voor het ontstoppen van:

  • riool of afvoer;
  • toilet
  • keukenafvoer
  • hemelwaterafvoer
  • douicheafvoer
  • de gehele riolering

Bij Rioleringservice Zuid-Holland kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs en geen verrassingen achteraf. Voor alle diensten die wij uitvoeren, gelden uitsluitend van tevoren vastgestelde tarieven. Daardoor hoeven onze klanten niet bang te zijn om te worden geconfronteerd met onvoorziene posten op de factuur als voorrijkosten, of extra bedragen per gereinigde meter. Wanneer tijdens de werkzaamheden blijkt dat uw riolering kapot is, ontvangt u van ons ter plaatse direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor de eventuele reparatiewerkzaamheden. Dus, welk bedrijf moet uw riool ontstoppen? Dordrecht en omgeving kunnen hiervoor sinds jaar en dag prima terecht bij Rioleringservice Zuid-Holland.

Riool ontstoppen Dordrecht? Rioleringservice Zuid-Holland!

Hoe goed een riolering ook is aangelegd, uiteindelijk is er altijd een kans dat u te maken krijgt met een verstopping van het riool. Is dit het geval en wilt u gebruikmaken van onze rioolservice? Als het gaat om een riool ontstoppen in Dordrecht komen wij graag bij u langs. Eveneens als uw pand in Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam of Papendrecht staat. Neem gerust contact op met Rioleringservice Zuid-Holland! Ook als u wellicht nog vragen heeft.

Riool ontstoppen Barendrecht

Voor het ontstoppen en eventueel inspecteren van de riolering hanteren wij uitsluitend vaste ALL-IN tarieven. Dit houdt onder andere in dat wij dus niet achteraf voorrijkosten in rekening brengen, de genoemde tarieven niet alleen gelden voor bijvoorbeeld de eerste 30 minuten en wij niet achteraf 21% BTW berekenen. Kortom: u weet waar u aan toe bent en hoeft niet bang te zijn voor nare verassingen achteraf.

Uit ervaring is tevens gebleken dat in ca 60-70% van de gevallen de verstopping wordt veroorzaakt door een defect aan de leiding. Hierbij kunt u denken aan een breuk in de leiding ter hoogte van de gevel veroorzaakt door verzakking van de grond.

Wanneer tijdens de werkzaamheden blijkt dat uw riolering kapot is ontvangt u van ons ter plaatse direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor de eventuele reparatiewerkzaamheden.

Riool ontstoppen Dordrecht ? Is uw riool verstopt in Dordrecht en wilt u gebruik maken van onze rioolservice of heeft u gewoon nog een vraag ?

Neemt u dan gerust contact met ons op! Telefoonnummer 078-6818917

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: https://www.riool.info/riool-in-en-om-uw-huis

Ons werkgebied:

Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam , Papendrecht

Neem contact met ons op

Beukengaarde 19
3344 PT
H.I.Ambacht
078-6818917
info@rioleringservicezuidholland.nl