BEL DIRECT: 0786818917

Rioolservice Zwijndrecht

Rioolservice Zwijndrecht

Rioolservice Zwijndrecht. Het komt regelmatig voor dat een riolering of afvoer verstopt raakt. Veel voorkomende oorzaken van een verstopping zijn: vet-en zeepresten in de keukenafvoer, blad in het sifon van een HWA of ophoping van vochtige doekjes/ toiletpapier in de hoofdafvoer.

Rioleringservice Zuid-Holland is als specialist op het gebied van riooltechniek volledig gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, inspecteren en repareren van uw riolering in de gemeente Zwijndrecht. Onze Rioolservice on Zwijndrecht is volledig uitgerust met de modernste apparatuur en worden uitsluitend bediend door monteurs met jarenlange werkervaring. Hierdoor kunt u als klant er zeker van zijn dat u voor elk rioolprobleem de beste oplossing krijgt aangeboden.

Rioolservice diensten in Zwijndrecht

Onze rioolservice in Zwijndrecht kan u o.a. van dienst zijn bij:

ontstoppen van riool of afvoer
ontstoppen toilet
ontstoppen keukenafvoer
ontstoppen van de hemelwaterafvoer
ontstoppen van de doucheafvoer
ontstoppen van de gehele riolering.
Voor het ontstoppen en eventueel inspecteren van de riolering hanteren wij uitsluitend vaste ALL-IN tarieven. Dit houdt onder andere in dat wij dus niet achteraf voorrijkosten in rekening brengen, de genoemde tarieven niet alleen gelden voor bijvoorbeeld de eerste 30 minuten en wij niet achteraf 21% BTW berekenen. Kortom: u weet waar u aan toe bent en hoeft niet bang te zijn voor nare verassingen achteraf.

Rioolservice Zwijndrecht

Riool kapot in Zwijndrecht ?

Uit ervaring is tevens gebleken dat in ca 60-70% van de gevallen de verstopping wordt veroorzaakt door een defect aan de leiding. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een breuk in de leiding ter hoogte van de gevel veroorzaakt door verzakking van de grond.

Ook gebeurt het regelmatig dat de ophangbeugels in de kruipruimte kapot zijn gegaan. Hierdoor ligt de leiding verzakt met een verstopping als gevolg.

Wanneer tijdens de werkzaamheden blijkt dat uw riolering kapot is ontvangt u van ons ter plaatse direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor de eventuele reparatiewerkzaamheden.

Wij voeren alle rioolreparaties zelf uit zodat u maar een aanspreekpunt heeft en u gegarandeerd bent van kwaliteit en service!

Rioollucht in huis?

Wanneer er sprake is van een algehele verstopping van het riool of wanneer er sprake is van regelmatig terugkerende verstoppingen van het riool is het belangrijk dat de oorzaak van het probleem zo spoedig mogelijk wordt achterhaald. Door middel van een rioolinspectie krijgen wij een helder beeld van de oorzaak en kunnen wij u direct aangeven waardoor de overlast wordt veroorzaakt.

Rioolinspectie met een rookgenerator

Rioolstank wordt vaak veroorzaakt door kleine scheurtjes en gaten in de riolering, die meestal niet met het blote oog waarneembaar zijn. Een riool inspectie met een rookgenerator is een effectief middel om lekkages en de oorzaken van stankoverlast snel te signaleren, zonder dat er daarbij muren, vloeren, leidingen en rioleringen opengebroken hoeven te worden.

Rioolinspectie met camera

Wanneer u last heeft van een terugkerende verstopping, is het verstandig om uw leidingstelsel te laten controleren. Wij zijn uitgerust met de meest geavanceerde camera apparatuur voor een complete riool inspectie. Met behulp van de rioolcamera kunnen verzakkingen, scheuren of obstakels in het riool aan het licht worden gebracht.

Meer informatie of vragen over uw riolering?

Rioolservice Zwijndrecht nodig ? Is uw riool verstopt in Zwijndrecht en wilt u gebruik maken van onze rioolservice of heeft u gewoon nog een vraag ?

Neemt u dan gerust contact met ons op! Telefoonnummer 078-6818917

Voor meer informatie kunt u ook kijken op

https://www.riool.net/thema-s/lozen-en-aansluiten

Wikipedia

Riool.net extreme buien

Riool in en om uw huis

Ons werkgebied: Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk

Neem contact met ons op

Beukengaarde 19
3344 PT
H.I.Ambacht
078-6818917
info@rioleringservicezuidholland.nl