BEL DIRECT: 0786818917

Riool ontstoppen Zwijndrecht

Riool ontstoppen Zwijndrecht

Riool ontstoppen Zwijndrecht. Het komt regelmatig voor dat een riolering of afvoer verstopt raakt. Veel voorkomende oorzaken van een verstopping zijn: vet-en zeepresten in de keukenafvoer, blad in het sifon van een HWA of ophoping van vochtige doekjes/ toiletpapier in de hoofdafvoer.

Rioleringservice Zuid-Holland is als specialist op het gebied van riooltechniek volledig gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, inspecteren en repareren van uw riolering in de gemeente Zwijndrecht. Onze Rioolservice bussen zijn volledig uitgerust met de modernste apparatuur en worden uitsluitend bediend door monteurs met jarenlange werkervaring. Hierdoor kunt u als klant er zeker van zijn dat u voor elk rioolprobleem de beste oplossing krijgt aangeboden.

Rioolservice Zwijndrecht

Onze rioolservice in Zwijndrecht kan u o.a. helpen bij:

  • ontstoppen van riool of afvoer
  • ontstoppen toilet
  • ontstoppen keukenafvoer
  • ontstoppen van de hemelwaterafvoer
  • ontstoppen van de doucheafvoer
  • ontstoppen van de gehele riolering.

Voor het ontstoppen en eventueel inspecteren van de riolering hanteren wij uitsluitend vaste ALL-IN tarieven. Dit houdt onder andere in dat wij dus niet achteraf voorrijkosten in rekening brengen, de genoemde tarieven niet alleen gelden voor bijvoorbeeld de eerste 30 minuten en wij niet achteraf 21% BTW berekenen. Kortom: u weet waar u aan toe bent en hoeft niet bang te zijn voor nare verassingen achteraf.

Riool ontstoppen Barendrecht

Zelf riool ontstoppen

Zelf uw riool ontstoppen?

Uiteraard kunt u ook eerst zelf proberen  uw afvoer of riool ontstoppen Zwijndrecht.

Met een handveer, plopper of door met de hand de sifon te reinigen kunt u zelf uw probleem met uw keuken-, bad- of wasbak afvoer vaak zelf oplossen of verminderen.Wees met het gebruik van ontstoppingsmiddlen extra voorzichtig! Deze kunnen bij verkeerd gebruik schadelijk zijn voor uw gezondheid en deze riool ontstoppingsmiddelen kunnen tevens uw rioolbuis of afvoerleiding ernstig aantasten.

De gemeente Zwijndrecht heeft richtlijnen vastgesteld voor het onderhouden van het riool.

Riool kapot?

Uit ervaring is tevens gebleken dat in ca 60-70% van de gevallen de verstopping wordt veroorzaakt door een defect aan de leiding. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een breuk in de leiding ter hoogte van de gevel veroorzaakt door verzakking van de grond.

Ook gebeurt het regelmatig dat de ophangbeugels in de kruipruimte kapot zijn gegaan. Hierdoor ligt de leiding verzakt met een verstopping als gevolg.

Wanneer tijdens de werkzaamheden blijkt dat uw riolering kapot is ontvangt u van ons ter plaatse direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor de eventuele reparatiewerkzaamheden.

Wij voeren alle rioolreparaties zelf uit zodat u maar een aanspreekpunt heeft en u gegarandeerd bent van kwaliteit en service!

Meer informatie of vragen over uw riolering?

Riool ontstoppen Zwijndrecht ? Is uw riool verstopt in Zwijndrecht en wilt u gebruik maken van onze rioolservice of heeft u gewoon nog een vraag ?

Neemt u dan gerust contact met ons op! Telefoonnummer 078-6818917

Voor meer informatie kunt u ook kijken op

https://www.riool.net/thema-s/lozen-en-aansluiten

Wikipedia

Riool.net extreme buien

Ons werkgebied:  Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk

Neem contact met ons op

Beukengaarde 19
3344 PT
H.I.Ambacht
078-6818917
info@rioleringservicezuidholland.nl