BEL DIRECT: 0786818917

Riool reparatie

Of het nu gaat om kleine reparaties aan het riool of een complete vervanging of het nu een particulier betreft met een kapot syfon of een vastgoedbeheerder / VVE met een totaal renovatieproject. Wij zijn erop voorbereid, ingericht en vooral volledig in gespecialiseerd.

Het repareren, vervangen en renoveren van de riolering is voor ons dagelijks werk. Wij kunnen zowel binnen als buiten het pand de rioleringsleidingen repareren en vernieuwen.

Alle reparaties en vervangingen worden door ons volledig in eigenbeheer uitgevoerd. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u na de werkzaamheden weer een perfect rioolstelsel heeft.

Renoveren riolering

Een gemiddelde riolering gaat circa 10 tot 30 jaar mee. Door allerlei verschillende oorzaken kan een riool defekt raken, net als elke andere installatie. Vaak wordt een riolering niet onderhouden en is men van mening dat het ergste dat bij een riolering kan gebeuren een verstopping is. Dit is niet correct. In circa 50 % van de gevallen waarin een

riolering verstopt raakt is sprake van een probleem met de hele constructie, oftewel: de riolering is kapot.

Wanneer is een rioolreparatie of riool vernieuwing noodzakelijk?

Een riool reparatie of riool vernieuwing is uiteraard alleen noodzakelijk wanneer uit een inspectie is gebleken dat uw riool kapot is.

Een defect aan het leidingstelsel kan bijvoorbeeld leiden tot wateroverlast in de kruipruimte, borrellende geluiden veroorzaken bij gebruik van het toilet tot stankoverlast. In ruim 20% van de gevallen wordt een rioolverstopping veroorzaakt door een kapot riool. Afhankelijk van het gepleegde onderhoud, bedraagt de gemiddelde levensduur van een riolering 10-30 jaar. Er zijn verschillende oorzaken waardoor een riolering kapot kan gaan. Door middel van een rioolinspectie kunnen wij het probleem gemakkelijk en snel opsporen, zodat we u kunnen adviseren of een reparatie of rioolvervanging gewenst is

Gratis visuele inspectie en offerte op maat

Elke riool reparatie en riool vernieuwing is uniek en daarom voeren wij voor aanvang van de werkzaamheden altijd eerst een gratis visuele inspectie uit(geen camera-inspectie). Wanneer uit deze inspectie blijkt dat er verdere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, brengen wij graag een geheel vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor u uit.

Neem contact met ons op

Beukengaarde 19
3344 PT
H.I.Ambacht
078-6818917
info@rioleringservicezuidholland.nl