BEL DIRECT: 0786818917

Riool ontstoppen

Onze rioolservice kan u o.a. helpen bij:

Riool ontstoppen ? Zit uw toilet verstopt, loopt uw afvoer in de keuken of badkamer niet meer goed door? Heeft u zelf al van alles geprobeerd zonder resultaat? Neemt u dan gerust contact op met onze rioolservice

  • Verstopt toilet
  • Verstopping van de gehele riolering
  • Verstopping van regenpijp / hemelwaterafvoer
  • Verstopping in de keuken, gootsteen en/of vaatwasser
  • Verstopping in de badkamer, wastafel, toilet en/of doucheputje
Riool ontstoppen Barendrecht

Tarieven rioolservice

Voor al onze diensten geldt dat wij uitsluitend gebruik maken van vooraf vastgestelde tarieven. Op deze manier hoeft u,als klant, niet bang te zijn voor onvoorziene kosten als voorrijkosten of extra kosten per gereinigde meter.

Professionele dienstverlening!

Als specialist in rioleringswerk verzorgen wij, zowel preventieve reiniging, als ontstopping van leidingen, afvoer en riolering. Wij werken uitsluitend met het beste materieel waardoor wij in staat zijn om voor elke woning,kantoor of appartementencomplex het riool te ontstoppen en te reinigen.

Wanneer blijkt dat de verstopping is ontstaan door een gebrek aan de riolering en een rioolreparatie noodzakelijk is,kunt u uiteraard ook bij ons terecht!

U ontvangt bij een reparatie van de riolering altijd vooraf en geheel vrijblijvend een prijsopgave, zodat u ook hier niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Voor meer informatie over het riool kunt u hier kijken.

Neem contact met ons op

Beukengaarde 19
3344 PT
H.I.Ambacht
078-6818917
info@rioleringservicezuidholland.nl