BEL DIRECT: 0786818917

Toilet afvoer ontstoppen zwijndrecht

Toilet afvoer ontstoppen Zwijndrecht

Toilet afvoer ontstoppen Zwijndrecht. Het gebeurt u waarschijnlijk gelukkig niet al te vaak maar als het dan ook gebeurd komt het altijd net even op het verkeerde moment.

Wij van Rioleringservice Zuid-Holland begrijpen heel goed dat het erg vervelend is als er een toilet niet gebruikt kan worden en nog erger, als er helemaal geen toilet meer gebruikt kan worden.

Het is dan ook ons streven om u als klant zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur) te helpen zodat u weer van alle installaties gebruik kan maken.

Zelf toilet ontstoppen

Is uw wc verstopt? Gebruik een plopper om de verstopping te verhelpen. Deze zijn nog steeds zeer effectief en gemakkelijk in gebruik. Zet de grote zuignap recht op het gat van de pot. Duw de stok naar beneden waardoor je de ruimte onder de nap vacuüm zuigt. Papier en andere viezigheden schieten los bij het loslaten van de ontstopper, waardoor je toilet weer mooi doorspoelt.

Gebruik bij voorkeur geen chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn zeer milieuonvriendelijk en lossen het probleem vaak maar gedeeltelijk op.  Bij verkeerd gebruik loopt u ook het risico op verwondingen en beschadigingen van de leidingen.

Riool ontstoppen Barendrecht

Voorkomen van een verstopping

Komt het vaker voor dat uw wc verstopt is?

  • Gebruik bijvoorbeeld voldoende water bij het doorspoelen van uw wc.
  • Te veel toiletpapier, vochtig toiletpapier en hygiënische doekjes zijn vaak de reden van een verstopt toilet. Spoel desnoods een keer extra door. Zo bent u er zeker van dat er geen papierresten in het riool achterblijven en uw toilet niet snel verstopt raakt.

Toiletafvoer ontstoppen Zwijndrecht. Heeft u zelf alles al geprobeerd en wilt het maar niet lukken? Belt u dan gerust een van onze medewerkers voor het maken van een afspraak.

Meer informatie kunt u vinden op de site van de gemeente Zwijndrecht

of voor meer algemeen informatie op de site van Stichting Rioned.

Neem contact met ons op

Beukengaarde 19
3344 PT
H.I.Ambacht
078-6818917
info@rioleringservicezuidholland.nl