BEL DIRECT: 0786818917

Riool ontstoppen Rotterdam

Riool ontstoppen Rotterdam

Riool ontstoppen Rotterdam. Het komt regelmatig voor dat een riolering of afvoer verstopt raakt. Veel voorkomende oorzaken van een verstopping zijn: vet-en zeepresten in de keukenafvoer, blad in het sifon van een HWA of ophoping van vochtige doekjes/ toiletpapier in de hoofdafvoer.

Rioleringservice Zuid-Holland is als specialist op het gebied van riooltechniek volledig gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, inspecteren en repareren van uw riolering in Rotterdam. Onze Rioolservice bussen zijn volledig uitgerust met de modernste apparatuur en worden uitsluitend bediend door monteurs met jarenlange werkervaring. Hierdoor kunt u als klant er zeker van zijn dat u voor elk rioolprobleem de beste oplossing krijgt aangeboden.

Zo kunt u bij ons terecht van o.a.:

  • ontstoppen van riool of afvoer
  • ontstoppen toilet
  • ontstoppen keukenafvoer
  • ontstoppen van de hemelwaterafvoer
  • ontstoppen van de doucheafvoer
  • ontstoppen van de gehele riolering.
Riool ontstoppen Barendrecht

Voor het ontstoppen en eventueel inspecteren van de riolering hanteren wij uitsluitend vaste ALL-IN tarieven. Dit houdt onder andere in dat wij dus niet achteraf voorrijkosten in rekening brengen, de genoemde tarieven niet alleen gelden voor bijvoorbeeld de eerste 30 minuten en wij niet achteraf 21% BTW berekenen. Kortom: u weet waar u aan toe bent en hoeft niet bang te zijn voor nare verassingen achteraf.

Uit ervaring is tevens gebleken dat in ca 60-70% van de gevallen de verstopping wordt veroorzaakt door een defect aan de leiding. Hierbij kunt u denken aan een breuk in de leiding ter hoogte van de gevel veroorzaakt door verzakking van de grond.

Wanneer tijdens de werkzaamheden blijkt dat uw riolering kapot is ontvangt u van ons ter plaatse direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor de eventuele reparatiewerkzaamheden.

Riool ontstoppen Rotterdam ? Is uw riool verstopt in Rotterdam en wilt u gebruik maken van onze rioolservice of heeft u gewoon nog een vraag ?

Neemt u dan gerust contact met ons op! Telefoonnummer 078-6818917

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: https://www.riool.info/riool-in-en-om-uw-huis

Voor meer informatie in Rotterdam kunt u kijken op de gemeentelijke website van Rotterdam

Ons werkgebied:

Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Papendrecht

Neem contact met ons op

Beukengaarde 19
3344 PT
H.I.Ambacht
078-6818917
info@rioleringservicezuidholland.nl